Nieuwbouw

Wij zijn zeer verheugd te mogen aankondigen, onze samenwerking met een van de meest gerespecteerde en gevestigde bouwbedrijven van de Costa Blanca en hun nieuwe lijn van Off-Plan villa’s met div opties.

Voor informatie over de Nieuwbouw en kavel locaties, contact: Christina info.alicantedroomhuizen@gmail.com

Kies uw droom-locatie in: Hondon de las Nieves, Macisvenda, Pinoso, La Romana

Uw Villa kan gebouwd worden op het platteland met een kavel van 10.000m2 of op een urbanisatie met een kavel van 500m2.

  • 6 maanden bouwtijd
  • keuze van keukens, badkamers, tegels, vloertegels
  • inclusief een kavel ten waarde van € 25.000,-

Zoeken naar het perfecte huis is soms heel moeilijk.

Onze klanten zeggen regelmatig: – Als het zwembad daar gesitueerd zou zijn dan was het perfect of: – Als ik deze villa in deze stijl op die locatie kan hebben dan ………..

Wij bieden U nu de mogelijkheid, tot de villa van uw dromen op uw droom locatie voor een betaalbare prijs.

Alicante Droomhuizen en het meest Succesvolle Bouwbedrijf van de omgeving hebben de handen ineen geslagen, wij bieden onze klanten een ongeëvenaarde service vanaf het eerste onderzoek van al uw wensen tot het overhandigen van de sleutels bij oplevering van uw droom villa.

Hoe gaat het proces van start:

Wanneer U in Spanje arriveert gaan wij samen met U naar het bouwbedrijf voor een bespreking met de aannemer en de architect. In overleg wordt gekeken naar: locatie, grote en stijl van de villa, tijdsduur van de bouw en niet onbelangrijk wat de mogelijkheden binnen uw budget zijn.

Zoals de foto’s laten zien kunt U kiezen voor ultra moderne als ook voor traditionele bouw. Traditioneel van buiten en modern, alles behoort tot de mogelijkheden.

Na de bespreking gaan we de div modelwoningen bekijken, U kunt hier de constructie, de afwerking en de hoge kwaliteit van het bouwwerk bekijken.

Tevens heeft U de gelegenheid met onze voormalige cliënten te praten over hun ervaring met ons en het bouwbedrijf.

Daarna gaan we de div beschikbare locaties bezoeken (prijzen variëren per locatie).

De aannemer zal U vergezellen bij het uitzoeken van: tegels, badkamers, keuken en keuken apparatuur. Indien gewenst is er voor uw keuze een hoge mate van flexibiliteit.

Bovenop de prijs van de woning kunt U een zwembad naar wens van vorm en locatie,

een zomerkeuken, garage of zelfs een gasten verblijf laten plaatsen.

Wij bieden U een volledig pakket aan diensten aan. Na het kiezen van de stijl, grote en locatie van uw nieuwe villa, introduceren wij U bij een gerespecteerde lokale advocaat die U tijdens het bouwproces zal begeleiden, contacten zal onderhouden met de aannemer, architect en met ons de mensen van Alicante Droomhuizen.

Tevens houdt de advocaat toezicht over de betalingen zoals als afgesproken in het bouwschema.

Bouwtijd is 6 maanden, na 8 maanden is uw villa sleutel klaar. Indien gewenst kan de bouw aan uw tempo worden aangepast.

Indien uw gedachten uitgaan naar een villa zoals in het voorgaande besproken, maak dan enige minuten vrij en neem contact met ons op voor meer persoonlijke informatie.

Kavels zijn beschikbaar in: Hondon de las Nieves, La Romana en Pinoso. Ook als uw al beschikt over een kavel, kunnen wij uw droom villa bouwen.

Christina

christina@alicantedroomhuizen.nl