Welkom bij Alicante Droomhuizen….

De prachtige Hondon Vallei en zijn omringende gebieden nestelen zich in het Sierra Crevillente gebergte.  Een oase van rust en ruimte op slechts 30 minuten van het Alicante vliegveld en de mooiste stranden van Zuid Costa Blanca. De authentieke dorpen als Hondon de las Nieves, Hondon de los Frailes en Barbarroja bevinden zich te midden van de wijn, – olijfboom en amandelboomgaarden. De Hondon Vallei is traditioneel maar met moderne voorzieningen en benodigdheden voor een zeer comfortabel dagelijks leven.

Werkgebied:

Het werkgebied van Alicante Droomhuizen beperkt zich niet tot de Hondon Vallei, wij beschikken over kavels en woningen in de omgeving van: La Romana tot Pinoso ook Fortuna, Macesvenda en Albatera behoren tot ons werkgebied. Wij kunnen U tevens van dienst zijn met (gratis) bemiddeling in uw eigen taal indien U uw droomhuis op een andere website tegenkomt.

Alicante Droomhuizen:

Wij bij Alicante Droomhuizen verkopen niet zomaar villa’s, wij luisteren naar uw wensen en gaan voor U op zoek naar U droomhuis hier in de Hondon Vallei. Wij kunnen U helpen met het aanvragen van NIE-nummers, indien nodig een hypotheek, uw bankrekening hier in Spanje. Het Alicante Droomhuizen team is klein met korte lijnen maar met een groot netwerk van andere agenten in de Hondon Vallei. Wij spreken vloeiend: Spaans, Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits.